Fotoalbums: VAE-trip 2023: Sparky’s in Mushrif Mall & Khalidiyah Mall – januari 2023

Begin 2023 trokken 8 Themeparkfreaks uit België en Nederland naar de Verenigde Arabische Emiraten om daar niet alleen de gekende Emiraten Dubai en Abu Dhabi uitgebreid te ontdekken, maar ook de andere 5 minder gekende Emiraten zijnde Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. We brengen dan ook graag verslag uit van uit alle pretparken van de VAE.

 

Vandaag nemen we jullie mee naar twee indoor pretparkjes in de Emiraat Abu Dhabi.

 

Sparky’s (Mushrif Mall):

Eén van de Sparky’s pretparken is gelegen in de Mushrif Mall in de Emiraat Abu Dhabi. We bellanden hier per ongeluk toen we eigenlijk op weg waren naar het andere Spraky’s pretpark eveneens in Abu Dhabi, maar dan in de Khalidiyah Mall. Als we hier dan toch waren, konden we maar evengoed ineens checken of hier ondertussen toch geen achtbaantje te vinden was. Helaas was het antwoord nog steeds nee.

Sparky’s (Khalidiyah Mall):

Eén van de Sparky’s pretparken is gelegen in de Khalidiyah Mall in de Emiraat Abu Dhabi. Het opende in 2010 een custom indoor achtbaan gebouwd door de SBF Visa Group. Er zijn onder andere een ijsbaan, draaimolen, tripride en een enkele andere kinderattracties terug te vinden.