Backstagetour bij achtbaan Fenix tijdens pré-season in Toverland

Momenteel is men in Toverland hard aan het werk om het gebied Avalon uit te breiden met onder andere vier nieuwe attracties. Door die werkzaamheden kan het gebeuren dat de Wingcoaster Fenix niet open is. Toverland komt de fans van de achtbaan tegemoet, door een backstage tour aan te bieden.

 

Het is pré-season in Toverland. Het park is dus al geopend in afwachting totdat het echte pretparkseizoen in april weer begint. Tijdens deze periode kan het zijn dat de achtbaan Fenix gesloten zal zijn. Dit komt door de uitbreidingswerken in het gebied Avalon, tevens ook de plek waar we Fenix terugvinden. Zo komt Pixarus, een Sky Fly-molen, middenin de helix van Fenix te staan waardoor de achtbaan dus op sommige dagen in maart niet zal rijden.

Niet getreurd, want het park komt met een leuk alternatief. De dagen dat Fenix gesloten blijft kun je namelijk een Behind the Fence Tour volgen. Tijdens deze tour krijg je de kans om de achtbaan Fenix van heel dichtbij te bewonderen. Je komt op plaatsen waar je normaal nooit komt. Deze extra activiteit gaat door op volgende woensdagen: 1, 8, 15 en 22 maart. Ook op zaterdag 11 maart krijg je de kans om Fenix backstage te gaan bekijken. De tour gaat telkens door tussen 12u en 16u met vrije inloop, reserveren is dus niet nodig.

 

Bron & foto: Toverland