Attractiepark Rotterdam zoekt personeel

Attractiepark Rotterdam is momenteel bezig met het zoeken van personeel. Op sociale media heeft het park een heleboel openstaande vacatures gedeeld, waardoor de opening van het langverwachte attractiepark eindelijk in zicht is. Het team van Hennie van der Most bouwt namelijk al jaren aan het park dat eigenlijk aangekondigd werd in 2012.

 

Het lijkt erop dat Attractiepark Rotterdam dit jaar zijn deuren zal openen want het park zoekt personeel. Al meer dan 10 jaar bouwt de Nederlandse ondernemer Hennie van der Most een attractiepark op de site van een oude verbrandingsoven. De ondernemer liet zijn oog vallen op deze locatie middenin de stad Rotterdam. De opening van het park werd al meerdere keren uitgesteld door allerlei problemen. Zo was er een terugtrekkende medefinancierder en zorgde ook de coronacrisis voor vertragingen. Dan zijn er ook nog problemen met vergunningen en met beloftes van de gemeente Rotterdam. Ook wat er met het park na 2030 zal gebeuren is onduidelijk. In 2030 verloopt namelijk de overeenkomst tussen Van der Most en de gemeente.

 

Hennie van der Most verkocht eerder al De Koperen Hoogte, dat is een hotel en restaurant in een voormalige watertoren. Ook het Duitse pretpark Wunderland Kalkar, dat gebouwd is op de site van een kerncentrale, werd verkocht om de bouw van Attractiepark Rotterdam te financieren. Van Der Most beweerde eerder al dat het park dit jaar op 1 april zal openen. De zoektocht naar personeel is daar alvast een belangrijke stap naartoe. Er zijn heel wat belangrijke functies in te vullen zoals het hoofd van de technische dienst en een magazijnmeester. Ook worden er onderhouds- en attractiemonteurs gezocht. Verder wordt er ook gezocht naar een onderhoudsschilder en een parttime tuinman. Wie interesse heeft in 1 van de vacatures kan mailen naar info@attractieparkrotterdam.nl of een brief sturen naar Doklaan 40 in Rotterdam, ter attentie van Lindomar Geertman. 

 

Bron & foto: Attractiepark Rotterdam