Fotoalbums UK trip: The Beach at Bluewater in Dartford – augustus 2022

Themeparkfreaks Jonathan, Lennert en Laura trokken in de zomervakantie voor 5 pretparkdagen naar het Verenigd Koninkrijk waar ze voornamelijk de meest gekende pretparken zoals Alton Towers, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach lieten links liggen. In de plaats kozen ze om voornamelijk kleinere parkjes in Engeland en Wales te ontdekken om zo de verborgen plekjes en ongekende parkjes te gaan verkennen. We namen van onze verkenningstocht heel wat foto’s mee die we graag met jullie willen delen.

 

The Beach at Bluewater – Dartford:

The Beach at Bluewater in Dartford was onze laatste stop van de UK-trip. Dit evenement liep dit jaar van 23 juli tot en met 4 september 2022 en net zoals vorig jaar waren hier de Runaway Train en Family Coaster Crazy Clown van de exploitanten familie Manning terug te vinden. Andere attracties waren onder andere een Twister, Enterprise van de Britse fabrikant Tivoli, trampolines, Trip Ride, Afterburner, Waltzer, botsauto’s, glijbaan, spiegelpaleis en Booster.