Fotoalbum: Feria de Navidad Alicante – december 2022

Het tijdstip van een romantische vakantie van Themeparkfreaks Jonathan en Jirka in de wijde omgeving van Valencia en Alicante was natuurlijk niet zomaar gekozen. Zowel in Valencia en Alicante was er dan namelijk een grote winterkermis te vinden die uiteraard niet kon ontbreken op de planning.

 

De Feria de Navidad ligt aan de rand van de stad Alicante en vond plaats van 3 december 2022 tot en met 22 januari 2023. Er komen altijd een heleboel attracties naar de stad. In 2021 stonden er nog 7 achtbanen maar dit jaar waren dat er helaas maar 5 waardoor ik twee credits misliep. Aanwezige rollercoaster voor de volwassen en tieners was de spinning wilde muis Raton Vacilon en voor de kleine kinderen waren er 4 present met de Ciber Raton, Osopark en twee verschillende Dragon coasters die niet dezelfde lay-out hadden.

Maar er waren ook een heleboel andere attracties te vinden zoals jumper, schommelschip, afterburner, take off, booster, techno power, kamikaze, tagada, polyp, rondritjes, draaimolens, spookhuizen, funhouses, trampolines, springkastelen en botsauto’s.