Center Parcs helemaal klaar voor een onvergetelijke kerstvakantie!

De eerste winterprik dit jaar, het ideale moment om na te denken over hoe het gezellig met elkaar te maken tijdens de kerstvakantie. Bij Center Parcs hebben de parken hun winterjasje weer aan en verwelkomen ze hun gasten voor een kerstvakantie vol plezier, om de banden met vrienden en familie te verwarmen. Fonkelende lichtjes, sfeervol kaarslicht en hartverwarmende geuren en kleuren … de winter is één groot feest, zeker bij Center Parcs!

 

Alle Center Parcs parken in Vlaanderen, Wallonië en de ons omringende landen zijn aangekleed in een heerlijke winterse stijl met een betoverende wereld van lichtjes en haardvuur, er worden speciale winterse activiteiten en workshops aangeboden voor het hele gezin en gasten kunnen genieten van de culinaire arrangementen. En niet te vergeten, in de Aqua Mundo kan je genieten van een duik tussen de palmbomen.

Hoogtepunten van het winterseizoen? Kerstmis en oudejaarsavond natuurlijk! Met kerst kun je je eigen kerstdiner maken in de compleet uitgeruste keuken van de cottage of opteren voor een van de arrangementen in onze restaurants of gebruik maken van de bezorgservice. Met nieuwjaar zal er een speciaal aftelmoment worden georganiseerd in onze parken. Belangrijk om weten: onze parken zijn vuurwerkvrij, dus een prettige omgeving voor de huisdieren en jonge kinderen.

 

Boekingen lopen goed door

De boekingen voor de kerstvakantie lopen goed. De midweken voor en na nieuwjaar zijn het populairst. In de weekenden van kerst en nieuwjaar is er nog wat meer keuze en gelden aantrekkelijke prijzen.

 

Winter Hotspot in alle parken

De niet te missen Winter Hotspot voor onvergetelijke herinneringen. Dicht bij de Market Dome, biedt de Winter Hotspot de mogelijkheid om dicht bij de natuur te vertoeven in een speelse en gezellige setting. Vertelmomenten, grote vuurkorven om marshmallows te roosteren, winterse facepainting, warme chocolade, fotospot, ….

 

Winter Cinema

In de Winter Hotspot is dit jaar voor het eerst een outdoor cinema te vinden. Wie droomt er niet van om met een frisse neus en warme voeten een film in volle natuur te genieten, met een warm drankje en popcorn.

 

Kerst in het teken van traditie

Een kerstsok versieren, een natuurdecoratie knutselen, winter lekkernij of peperkoekhuisje versieren, …. allemaal workshops die de smaak, de geur en de herinnering aan Kerst hebben.

Onder het toeziend oog van een professionele kerstelf kunnen de kinderen tijdens een workshop in de huid kruipen van de toegewijde assistenten van de Kerstman! Speelgoed maken en de allergrootste wereldreis van het jaar voorbereiden … wie weet ontrafelen de kleine geluksvogels wel enkele van ‘s werelds best bewaarde geheimen!

Op 24, 25 en 26 december komt de Kerstman op aanvraag langs (op voorhand te boeken) met geschenken en dan kunnen jong en oud samen met de Kerstman op de foto. De ideale gelegenheid dus om hem te bedanken voor de leuke geschenken en hem te beloven het komende jaar nóg braver te zijn …

 

Een onvergetelijk Nieuwjaar

Center Parcs zorgt voor alles en trekt alle registers open om zijn gasten een uiterst feestelijke avond voor te schotelen. Gezellig uit eten of liever een feestmaal laten bezorgen in de cottage? Bij Center Parcs vindt iedereen gegarandeerd zijn gading. Op het menu staan veel mogelijkheden en een heerlijke nieuwjaarsbrunch!

 

Een betoverende fonteinenshow bij Terhills Resort by Center Parcs

Speciaal dit jaar, een schitterende watershow bestaande uit 12 fonteinen met licht en vuur, begeleid door meeslepende muziek. De fonteinen spuiten water tot wel 18 meter hoog en strekken zich uit over bijna 40 meter.

 

De show start dagelijks, op ieder heel uur (behalve bij vrieskou). Vrijdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur, de andere dagen vanaf 18.00 uur. De laatste show is iedere avond om 20.00 uur te zien. Ook dagbezoekers zijn welkom om te komen kijken.