Kennywood opent intergalactische thrillride Spinvasion

Het Amerikaanse pretpark Kennywood zal volgend jaar een nieuwe thrillride aanbieden, namelijk Spinvasion, die een intergalactische uitstraling zal krijgen. Het park viert hiermee haar 125ste seizoen. Deze attractie zal het middelpunt worden van een gloednieuwe Area 412 themazone.

 

Kennywood zal in 2023 de allereerste Gryphon attractie van Amerika openen met Spinvasion, gebouwd door het Italiaanse bedrijf Zamperla. In deze attractie neem je plaats op een stoeltje dat bevestigd is aan een arm die op en neer beweegt terwijl de attractie in het rond draait.

 

 

Spinvasion zal een intergalactische uitstraling krijgen, bezoekers zullen plaatsnemen in zogenaamde ruimtetuigen om de stad te verdedigen tegen buitenaardse indringers. Het gebied rond de attractie zal de naam Area 412 krijgen. In de zone zal je volgens het park vriendelijke buitenaardse wezens ontmoeten en kunnen deelnemen aan vliegtrainingen. In de souvenirwinkel zal onder andere intergalactische kleding verkocht worden.

 

Bron en foto: Kennywood