Fotoalbums UK trip: Cannon Hill Park & Digbeth Fun Fair in Birmingham – juli 2022

Themeparkfreaks Jonathan, Lennert en Laura trokken in de zomervakantie voor 5 pretparkdagen naar het Verenigd Koninkrijk waar ze voornamelijk de meest gekende pretparken zoals Alton Towers, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach lieten links liggen. In de plaats kozen ze om voornamelijk kleinere parkjes in Engeland en Wales te ontdekken om zo de verborgen plekjes en ongekende parkjes te gaan verkennen. We namen van onze verkenningstocht heel wat foto’s mee die we graag met jullie willen delen.

 

Cannon Hill Park:

Cannon Hill Park opende in 2016 de achtbaan Spinning Coaster, het is een achtbaan met draaiende karretjes van de SBF Visa Group. De kinderachtbaan is de grootste attractie van het park, voor de rest staan hier allemaal attracties voor de allerkleinsten zoals een mini vrijevaltoren, mini trip ride, mini botsauto’s, mini draaimolens en zo verder.

Digbeth Fun Fair – Birmingham:

De Digbeth Fun Fair in Birmingham vond dit jaar plaats van 14 juli tot en met 29 augustus 2022. In tegenstelling tot vorig jaar was er 1 in plaats van 2 achtbanen aanwezig. De achtbaan die er was, was de Wild Mouse van Abie Danter, een wilde muis achtbaan met draaiende karretjes gebouwd door Reverchon. Andere attracties waren hier onder andere springkastelen, Music Express, botsauto’s, Star Shape, Top Spin, Waltzer, starflyer en een Extreme.