Fotoalbum: Bobbejaanland (Halloween) – Oktober 2022

Themeparkfreaks Gregory, Hannelore, Jonathan en Bob trokken naar Bobbejaanland om daar Halloween te vieren. Zo konden er genieten van maar liefst zeven spookhuizen die elk een uiteenlopend thema hebben. In Yummy kwamen ze in een ziekenhuis met zombies terecht, Sonar is dan weer een duikboot met overlevenden van een apocalyps en Texas Butcher serveert dan weer het lekkerste (mensen)vlees. Ook konden ze genieten van een opendeurdag bij de firma Corp. Pest Control, een firma die ongedierte bestrijdt. Als kers op de taart is er nog een geheimzinnig klooster (The Monastery) en konden ze op bezoek bij Alice in Horrorland. Ook de scarezones Voodoo Bayou, Circus Carnivalé, Monkey Clan en Plaza de los Muertos maakten opnieuw hun opwachting. Uiteraard konden ze er ook genieten van de vele andere attracties.