Laatste stuk track nieuwe achtbaan geplaatst in Parque Warner

Parque Warner is één van de parken die komend jaar druk bezocht zullen worden door mening pretparkfan. Het park zal voor het eerst in 14 jaar opnieuw een achtbaan openen. De track is inmiddels vervolledigd. Op een naam blijft het wachten.

 

Parque Warner Madrid, gelegen nabij de Spaanse hoofdstad, pakt voor het eerst sinds de opening van het park in 2002 weer uit met een nieuwe achtbaan van formaat. Het park opende in tussentijd enkel de familieachtbaan Correcaminos Bip, Bip in 2009.

Tot op heden is niet bekend wat de naam wordt voor de nieuwe coaster. Verwacht wordt dat de achtbaan een Batman thema zal krijgen. De achtbaan is van het type Blitz Coaster en gebouwd door de Zwitserse fabrikant Intamin. De lay-out is speciaal ontworpen voor het park en heeft een lengte van 1010 meter. De maximale hoogte die bereikt zal worden is 45 meter. Een ritje zal een kleine twee minuten duren.

Het park liet via sociale media weten dat de achtbaan volledig recht staat en het parcours compleet is. Volg de bouw van deze nieuwe achtbaan op de voet via onze bouwupdates.

 

Bron en foto: Parque Warner