Furuvik viert een gezellig Halloweenfeest

De engste en gezelligste ervaring van het jaar is eindelijk terug! Tussen 15 oktober en 5 november is Furuvik ontdek je gezellige horrorervaringen voor het hele gezin en ontmoet je heksen, zombies en weerwolven.

 

Tussen 15 oktober en 5 november verandert Furuvik in een gezellige plek voor het hele gezin met veel enge en gemene wezens. Het park is gevuld met ervaringen voor zowel jongere kinderen als moedigere bezoekers, zoals een eigenzinnige speelgoedmaker , skeletjacht met de weerwolven  en de Zombie Express . Nieuw voor dit jaar is de volledig nieuwe show “Buuus eller Godis” die gericht is op het hele gezin. Natuurlijk zijn er ook geheel spookvrije gebieden voor de jongste bezoekers.

Op vier avonden vinden Horror Nights plaats, waarop het niveau van horror wordt gemaximaliseerd in zowel horrorhuizen als themagebieden. Dan zal je bloedstollende ervaringen kunnen ontdekken.   Nieuw dit jaar tijdens de Horror Nights is het eiland waar je, samen met de zoek- en reddingsacties van de verdedigingsgroep, het afgesloten eiland op gaat en tot op de bodem uitzoekt wat er in de donkere gangen van het laboratorium is gebeurd. Nergens is men hier veilig voor boze geesten en daarom is de aanbevolen leeftijdsgrens tijdens Horror Nights 13 jaar.

Tickets voor deze periode moeten op voorhand geboekt worden, want de voorraad is beperkt.

 

Halloween-ervaringen

 

Sydamerikas hemligheter

Ontmoet verschillende mysterieuze wezens waarvan we vermoeden dat ze uit het water zijn gekomen. In de gesloten attractie zijn vreemde geluiden te horen. Medewerkers hebben silhouetten van wezens uit de rivier zien oprijzen. Durf jij naar binnen te gaan en te zien wat zich in de gangen verbergt?

 

Leksaksmakaren

Jarenlang heeft de kwaadaardige speelgoedmaker kinderen met speelgoed naar zijn huis gelokt. De kinderen zijn vervolgens blootgesteld aan onbekende experimenten en zullen nooit meer zichzelf zijn…

 

Skelettjakt hos varulvarna

Als weerwolf ga je op zoek naar delen van een skelet.

 

Parade en spookdisco

’s Middags komen alle griezelige wezens samen voor een parade. Hier kunnen de bezoekers aan deelnemen en samen door het park wandelen. De parade eindigt met een spookdisco voor alle leeftijden.

 

Zombieexpressen

Tijdens een reis in Transsylvanië pikte de Orient Express een passagier op met een zombie-infectie. Een voor een veranderden de passagiers in mensetende zombies, maar de conducteur slaagde erin de uitbraak te bedwingen door alle zombies in de laatste wagons op te sluiten. Of deed hij dat niet?

 

Bygden

Vanaf enkele kilometers afstand is de commotie in Furuvik te horen, iets dat de lokale bosdienst heeft aangetrokken. Vooral in de tijd van de doden en andere duistere krachten. Terwijl de paden in een dikke nevel verhult zijn, ontmoet een weerwolf een maki en ruikt een vampier het zoete bloed van kinderen.

 

Creepy Carnival

Een reizend gezelschap van vreemde clowns onder leiding van de Adolfi-broers en zussen, voeren dubieuze shows en vreemde rituelen op tot afgrijzen van de kermismenigte.

 

Hemsökta gården

Op de oude boerderij die ooit eigendom was van de grote boer Erk Jons, heeft de tijd stilgestaan. Toen de boerderij in 1945 naar Furuvik werd verplaatst, kwamen niet alleen de boomstammen en stenen mee, maar ook de spookachtige zielen van de boerderij die het aardse leven niet wilden verlaten. Tijdens Halloween, de tijd van de doden, kunnen wij levende mensen een glimp opvangen van de sinistere geesten van de boerderij.

 

Stenskogens häxor

Ontmoet de Witches of the Stone Forest Ametista, Smaragda, Agata en Pyritea. Zing een liedje of maak van de gelegenheid gebruik om wat rock te spelen.

 

Labyrinten

Durf het Labyrint in te gaan… maar we kunnen niet garanderen dat je eruit komt.

 

Bron en foto: Furuvik