Ook dit jaar Happy Halloween in Fantasiana

Ook in het Oostenrijkse pretpark viert men Halloween. Dit evenement vindt plaats van 22 tot 31 oktober, (behalve op 24/25 oktober). Duizenden pompoenen, strobalen en skeletten sieren het park en heksen zijn uit de sprookjeshuizen uitgebroken en maken het sprookjesbos onveilig.

 

Happy Halloween richt zich natuurlijk vooral op de jonge bezoekers van het park. Zij kunnen genieten van een gezellig griezelige sfeer die gecreëerd wordt door het park te versieren met  honderden pompoenen, strobalen en skeletten.

Voor de dapperste bezoekers is er ook het spookhuis Hotel Three Towers. Dit kan je vinden in Dracula’s Castle. Aangezien de engheid hier hoog ligt, mag dit enkel bezocht worden door personen vanaf 16 jaar oud.

Het park is op deze speciale dagen geopend van 13:00 uur tot 21:00 uur.

 

 

Bron en foto: Fantasiana