Fotoalbums: La Trois Swiss Alpine Coasters

Tijdens een tripje dat doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italië liep, hielden themeparkfreaks Bob en Tristan halt bij enkele Alpine Coasters en Mountain Coasters. In deze fotoalbums bekijk we de Zwitserse exemplaren die de heren bereden.

 

Rodelbahn Pradaschier

Rodelbahn Pradaschier is een Alpine Coaster die gebouwd werd door Wiegand. Deze baan heeft een lengte van maar liefst 3060 meter. Om deze Alpine Coaster te berijden moet je eerst met een stoeltjeslift omhoog, wat de prijs voor een ritje toch prijzig maakt.

Rodelbahn Floomzer

Rodelbahn Floomzer is een Alpine Coaster die gebouwd werd door Wiegand. Deze baan heeft een lengte van 2060 meter. Om deze Alpine Coaster te berijden moet je eerst met een stoeltjeslift omhoog, wat de prijs voor een ritje toch prijzig maakt.

Kronberg Bobbahn

Kronberg Bobbahn is een Alpine Coaster die gebouwd werd door Wiegand. Deze baan heeft een lengte van 845 meter.