Fantasiana opent allereerste Wild Swing attractie van ART Engineering

Fantasiana in Oostenrijk opende onlangs de allereerste Wild Swing attractie van ART Engineering. Deze attractie verving de oude schommelboot op het meer van het park. Een soortgelijke attractie opent ook in Potts Park.

 

De Wild Swing is een nieuwe ontwikkeling van ART Engineering. Het gaat om een soort grote schommel die een beetje lijkt op een topspin, maar dan met een bakje dat heen en weer kan zwieren, zoals een schommel doet. Bezoekers zullen dus niet overkop gaan.

Het Oostenrijkse pretpark Fantasiana is het allereerste park dat dit type attractie kon openen. Al is het voorlopig nog een soft opening. Er wordt nog verder gewerkt aan de aankleding, waarvoor een grote animatronic zal geplaatst worden. De nieuwe attractie, die de naam Pendola kreeg, zal naar alle waarschijnlijkheid ook themamuziek krijgen van IMAScore, aangezien je deze al kan horen in een filmpje van de attractie.

 

Vorig jaar pakte het park al uit met een familiale gelanceerde achtbaan gebouwd door Art Engineering.

 

Bron en foto: Fantasiana