Erlebnispark Tripsdrill organiseert deze herfst de Schaurige Altweibernächte

Erlebnispark Tripsdrill organiseert dit jaar in samenwerking met MaisMaze eV opnieuw de Schaurige Altweibernächte. Ditmaal zal men er drie nieuwe horrorervaringen kunnen ontdekken. Verder kan je een speciale 30 minuten durende rondleiding beleven.

 

Op vier evenementendagen in oktober heb je de mogelijkheid om de Schaurige Altweibernächte te beleven in Erlebnispark Tripsdrill. Naast de nachtritten op de attracties  Karacho, Mammut , G’sengte Sau, Hesser Offen en het kindergebied Sägewerk, wachten natuurlijk ook de artiesten van de MaisMaze eV op je. Deze transformeren het anders zo mooie park in een plaats van angst en terreur.

 

Dit evenement vindt plaats op 21 en 22 oktober en op 28 en 29 oktober, dit telkens vanaf 18u30 tot 21u30. Om toegang te krijgen heeft men een apart ticket nodig. Dit evenement is niet inbegrepen in een gewoon dagkaartje of het abonnement. Een ticket voor het evenement kost € 19,50 per persoon.

 

Horror Faire

Jarenlang zat een circusmonster onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten in kasteel Rauhe Klinge. Maar dit jaar kon het monster zichzelf bevrijden en uit het kasteel ontsnappen. Het lijkt alsof hij de leider was van een kermis en maakt nu de paden onveilig.

 

Endstation

De legendarische Schwaben-Express neemt je mee van Treffentrill op een reis door de bergen. Aan boord van de trein gebeuren mysterieuze dingen en het onheil neemt zijn beloop.

 

Unter die Haut

Bezeten door de waanzin van perfectionisme, houdt een gekke naaister je leven aan een zijden draadje. Niemand komt ongeschonden weg…

 

Im Bann des Abenteuers

Er zijn wel wat verhalen over de 7 Zwaben overgeleverd – maar lang niet allemaal. Een magisch schilderij in het huis van avonturiers opent en geeft je een kijkje in een voorheen onontdekte wereld…

 

Erntet Furcht!

Midden in een kille nacht begeef je je naar een verlaten schuur die haar eigen verhaal heeft…

 

Bron en foto: Erlebnispark Tripsdrill