BonBon-Land opent gruwelijk slachthuis tijdens Halloween

In het Deense pretpark BonBon-Land is het normaal gesproken kleurrijk en humoristisch, maar tijdens de Halloweenperiode die nog loopt tot 30 oktober wordt er gegriezeld in het park. Voor de jongste bezoekers wordt een Trick Or Treat wandeling georganiseerd, maar de echte durvers kunnen enkele spookhuizen ontdekken.

 

Dit jaar kan je tijdens Halloween in Bonbon-Land gaan griezelen in vier verschillende spookhuizen. Nieuw voor dit jaar wordt het spookhuis Viggos Slagtehus. Voor de niet zo dapperen en vooral de jonge bezoekers wordt een trick or treat tocht georganiseerd.

 

Spookhuizen

 

Viggos Slagtehus

Dit jaar verwelkomt het park ook het engste spookhuis ooit in de vorm van het NIEUWE Haunted House Viggos Slagtehus. De parkmascotte Viggo het Wilde Zwijn wordt in dit spookhuis enger dan ooit. Dit spookhuis werd gebouwd in samenwerking met Dystopia, die al meerdere spookhuizen voor verschillende parken bouwden.

Viggo’s Slachthuis opent net als de andere spookhuizen op 11.00 uur en kost DKK 25

 

Gyserkælderen

Je belandt in Gyserkælderen in een echte horrorkelder. Je moet hieruit proberen te ontsnappen, maar net als je denkt daarin gelukt te zijn belandt je in het graf van enge wezens…

 

Det Besatte Spejlhus

Griezelige wezens hebben zich gevestigd in “Het bezette spiegelhuis”. Pas op dat je ze niet stoort…

 

TroldensGrotte

Het Trollenkasteel is een spookhuis voor de kinderen. Hier woont Toke Trol, de Halloweenmascotte van het park.

 

Bron en foto: BonBon-Land