Uitgelicht: Roller Coaster – Parc des Naudières

Parc des Naudières opende in 2011 haar eerste en tot nu toe enige achtbaan. Deze baan werd gebouwd door het Duitse bedrijf Zierer en kreeg als treintje een uiltje, dat ook de mascotte van het park is.

 

 

Met de achtbaan Roller Coaster opende het Franse pretpark Parc des Naudières in 2011 haar eerste achtbaan. Deze achtbaan werd gebouwd door Zierer en is van het type Force Two. De exacte statistieken zijn niet bekend, maar we kunnen er van uit gaan dat deze gelijkaardig zijn aan de andere banen van dit type. In de meeste gevallen zijn deze baantjes 9 meter hoog en 222 meter lang.

Over de baan rijdt een treintje met plaats voor 20 personen. Wie een ritje wil maken moet tenminste 1 meter groot en begeleid worden. Vanaf 120 cm mag men alleen plaatsnemen.