Het Frans skiresort La Norma Ski Resort bouwt nieuwe Alpine Coaster

Het Franse skiresort La Norma Ski Resort zal haar 50ste verjaardag vieren met enkele grote nieuwigheden. Een van die nieuwigheden wordt een nieuwe Alpine Coaster gebouwd door het Duitse bedrijf Wiegand.

 

Het Duitse bedrijf Wiegand is volop bezig met bouwwerkzaamheden bij het Franse La Norma Ski Resort. Dit resort zal voor haar 50ste verjaardag namelijk haar oude skilift vervangen door een gloednieuw exemplaar met gesloten gondels waarin er plaats is voor tien personen.

Maar dat is niet alles. Vlak bij de skilift bouwt men ook aan een gloednieuwe Alpine Coaster, iets waar Wiegand om bekendstaat. De werkzaamheden aan beide nieuwigheden gingen in het voorjaar van start en de attracties zullen naar verwachting in december geopend worden.

 

Bronnen en foto: La Norma Ski Resort, RCDB