Fotoalbum: Disneyland Paris – april 2022

Disneyland Paris, wie kent het niet?  Het park viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Een goede reden voor Themeparkfreaks Matthieu en Isabel om na een afwezigheid van ongeveer tien jaar het Parijse park weer te bezoeken. Tussen het feestgedruis werd er genoten van het Disneyland park dat er weer op en top bij lag. Bezoekjes aan topattracties als Space Mountain en Big Thunder Mountain mochten niet ontbreken, net als een must-do bezoek aan het prachtige Phantom Manor.

In de Disney studio’s werd de Ratatouille-attractie getest en goedgekeurd! Die andere topper, Tower of Terror was natuurlijk ook van de partij! ’s Avonds mocht natuurlijk de slotshow niet ontbreken, met onder andere de verbluffende drone-show.

Helaas nog geen Avengers Campus te bewonderen tijdens hun bezoek, maar toch een pak foto’s, die je hier kan bekijken.