Burgers’ Zoo presenteert de Safari Musical

Zoë & Silos zijn deze zomer terug in Koninklijke Burgers’ Zoo met een avontuurlijke musical over de dierlijke bewoners van de Oost-Afrikaanse savanne: de Safari Musical. Vanaf zaterdag 23 juli tot en met zondag 28 augustus kunnen bezoekers vier tot vijf maal per dag van de musical genieten. Actuele showtijden en extra achtergrondinformatie zijn te vinden op burgerszoo.nl/musical

 

 

Dierlijke handpoppen spelen hoofdrollen

Maak kennis met Zavanna de Zebra, een betweterige zebra met het hart op de tong en die geen confrontatie uit de weg gaat. Of met Jules de Giraf, een gevoelige en zachtaardige giraf. Jules heeft eindeloos geduld en geen enkel kwaad in de zin. Thomas de Neushoorn is een humeurige, ongenuanceerde neushoorn. Met zijn krachtige uiterlijk lijkt hij voor niets en niemand bang. Tenslotte is daar Levi de Leeuw: een stoere welp die zich de koning der dieren waant. Hij doet zich hierdoor een stukje stoerder voor dan hij daadwerkelijk is. 

 

Twee nieuwe gezichten

Zoë & Silos beleven al enkele jaren spannende avonturen in Burgers’ Zoo, waarbij spelenderwijs veel informatie over dieren is verwerkt voor jonge en oudere fans. De vertrouwde acteurs die het duo jarenlang vertolkten, hebben het stokje overgedragen aan twee energieke opvolgers. Zij storten zich vol enthousiasme in dit nieuwe educatieve avontuur en treden van 23 juli tot en met 28 augustus vier tot vijf maal per dag op in het dierenpark.

 

Wie zijn Zoë & Silos

Zoë is een meisje dat alles over dieren wil weten en als abonnementhouder vaak in het Arnhemse dierenpark te vinden is. Daar leert ze dierverzorger Silos kennen, wiens vader als ranger in Belize werkt voor het natuurbehoudsproject dat Burgers’ Zoo daar al ruim dertig jaar succesvol beheert. Naast diverse musicals speelden de acteurs ook in een kinderserie op televisie, in creatieve workshops, korte educatieve video’s over dieren en in verschillende muzikale videoclips (zang en dans): bekijk hun eigen kanaal op youtube.com/zoesilos