Babylon Park opent een vestiging in Londen

In London, meer bepaald in het district Camden, opende onlangs het nieuwe indoorpretpark Babylon Park. Het is het tweede pretpark in haar soort dat buiten Israël geopend werd. Eerder opende ook al een vestiging in Servië. Het park staat in het teken van aliens.

 

Babylon Park Camden maakt deel uit van een Israëlische keten van pretparken. Het eerste Babylon Park werd in 1993 opgericht in de hoofdstad van Israël, gevolgd door de opening van nog eens 12 parken in het hele land. Nadat Servië in 2021 in Belgrado een vestiging kreeg, is nu Londen aan de beurt.

Babylon Park Camden telt meerdere attracties waaronder enkele draaimolens, een vrijevaltorentje, reuzenradje en misschien de belangrijkste attractie, een achtbaan. ERS, zoals deze heet, werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group en vormt de blikvanger van het park.

 

 

Bronnen en foto: Babylon Park, RCDB