Vakantiepark Beekse Bergen wordt Lake Resort en opent centrumgebouw

Lake Resort zal de nieuwe naam worden van het vakantiepark van De Beekse Bergen. De Nederlandse dierentuin hoopt zo dat bezoekers een beter onderscheid kunnen maken met het andere vakantiepark, het Safari Resort. De naamswijziging gaat in vanaf 2 juni, op die dag opent het vakantiepark ook het gloednieuwe centrumgebouw.

 

Op 2 juni opent de Beekse Bergen het nieuwe centrumgebouw in het vakantiepark. Het vorige centrumgebouw werd volledig verwoest door een brand. Er zal kunnen gezwommen, gespeeld en gedineerd worden, net zoals in het vorige gebouw. De opening van het nieuwe gebouw betekent ook meteen een nieuwe start voor het hele vakantiepark. Vanaf die dag zal het vakantiepark als Lake Resort door het leven gaan. Ook het nieuwe centrumgebouw dat opgebouwd is in Afrikaanse stijl kreeg een speciale naam, namelijk Ganvie Village.

Ondertussen is niet alleen het centrumgebouw vernieuwd, ook werden er nieuwe accommodaties geplaatst en werden bestaande vakantiewoningen ook vernieuwd. Ook het sanitairgebouw en het entreegebied werd vernieuwd.

 

 

bron & foto: Beekse Bergen