PortAventura World neemt hotel in naburige gemeente over

PortAventura World heeft een hotel in Vila-Seca overgenomen. Het betreft het Mercure hotel Atenea Aventura dat op amper 2 kilometer van het resort gelegen is. Het hotel zal het eerste hotel buiten het resort worden.

 

Het Mercure hotel Atenea Aventura in Vila-Seca is overgenomen door PortAventura World. Het Spaanse pretparkresort zal daarmee het eerste hotel buiten het resort openen. Het doel is om bezoekers de meest complete en diverse vrijetijdsbesteding aan te bieden, ook buiten het resort. Wie overnacht in het hotel zal er ook tickets voor de parken van PortAventura kunnen kopen alsook andere voordelen. Het hotel zal een update krijgen. Het hotel ligt op 30 minuten wandelen van het park of op 5 minuten rijden.

Het 4-sterrenhotel heeft 94 kamers en appartementen. De naam en het uiterlijk van het hotel zullen veranderen alsook het menu van het restaurant. Het is de bedoeling dat er later meer hotels buiten het resort van Port Aventura zullen geopend worden. Zo kunnen bezoekers kiezen uit meer stijlen en welke stijl het beste bij hun past. Port Aventura World telt 6 hotels, een waterpark en 2 pretparken. Vijf hotels hebben 4 sterren, daarnaast telt het resort ook 1 5-sterrenhotel.

 

bron: hosteltur.com

Foto: Mercure Atenea Aventura