Huyze Pelle geopend in Attractiepark de Waarbeek

 Attractiepark De Waarbeek heeft onlangs een nieuwe darkride geopend, Huyze Pelle genaamd. Huyze Pelle is een spookhuis waarin bezoekers met behulp van een tijdmachine terecht komen in verschillende griezelige scenes.

 

Huyze Pelle is onlangs geopend in Attractiepark De Waarbeek. Het is 1 van de 5 nieuwe attracties in het park dit jaar. Want naast een vernieuwd entreegebouw heeft het park ook nog eens geïnvesteerd in waterfietsen, een kinderachtbaan, een draaiend schommelschip en een vrijevaltoren. Huyze Pelle is meteen ook de eerste darkride voor het park.

In Huyze Pelle word je met behulp van een tijdmachine naar enkele griezelige locaties gebracht. Postbode Pelle speelt de hoofdrol in deze attractie, hij heet namelijk de gasten welkom in het landhuis van zijn opa. Via een geheime doorgang komen de bezoekers terecht in de werkkamer van opa waar de tijdmachine zich bevindt. Het spookhuis is toegankelijk voor iedereen. Kinderen onder 1 meter moeten worden begeleid door een volwassene.

 

 

Bron & foto: Attractiepark de Waarbeek