Center Parcs opent in 2024 een vakantiepark in Denemarken

Center Parcs is begonnen aan de bouw van een vakantiepark in Denemarken. Het park komt te liggen in het stadje Nordborg op het Zuid-Deense eiland Als. Center Parcs in Denemarken zal luxe bungalows hebben, maar ook de bekende Market Dome en het waterpark Aqua Mundo zal hier aanwezig zijn.

 

Momenteel heeft Center Parcs vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Daar zal in 2024 verandering komen want dan opent er een vestiging in Denemarken. Het park komt te liggen op het eiland Als, in het stadje Nordborg.

Center Parcs Europe werkt voor de ontwikkeling samen met Linak en de Bitten & Mads Clausen Foundation. Zo zal je er straks 440 cottages vinden die klaar zijn voor verhuur, dit kan later nog worden opgeschaald naar 700 cottages. Men zal er kunnen genieten van zicht op de Baltische Zee en er zijn een heleboel activiteiten op het terrein van het park te doen. Zo zal je ook hier een Market Dome en Aqua Mundo vinden.

Tijdens de bouw van dit nieuwe vakantiepark houdt Center Parcs rekening met de natuur. De woningen zullen passen bij de groene omgeving en men gebruikt duurzame materialen. Het is ook heel belangrijk dat de architectuur past in het Deense plaatje. Net zoals bij de andere parken van Center Parcs zal ook dit park een Green Key Certificaat hebben. Dit is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toeristische en recreatieve sector.

Naast de vele activiteiten die je kan doen op het park zelf, zijn er ook heel wat mogelijkheden in de buurt. Het eiland Als is een ideale plek om te fietsen of te wandelen. Ook een bezoek aan het Universe Science park is een optie en ook bezoek aan enkele Deense stadjes behoort tot de mogelijkheden. Naast dit park zijn er nog plannen voor 4 andere vakantieparken te openen in Scandinavië.

 

Bron: Parkvakanties.nl

Foto: Center Parcs