Fotoalbum: Aquashow Family Park – mei 2022

Aquashow Family Park is een Portugees waterpark dat de grootste rollercoaster van het land huisvest. Het gaat om de Montanha Russa, een watercoaster van Mack Rides die dezelfde track lay-out heeft als Poseidon uit Europa-Park, maar een ander vaargedeelte. De watercoaster raast met een snelheid van 70 km/u van de 23,5 meter hoge track en verfrist de bezoekers tweemaal met een splash in het water.

We waren enorm blij dat er eindelijk eens een waterpark is die een dergelijke waterachtbaan durft te bouwen in haar park, want dit is echt een perfecte investering. Het was trouwens niet de enige pretparkattractie waarin je in zwemkledij kon plaatsnemen, Aquashow Family Park bevat ook een Fabri Frisbee en een Zamperla Airrace.

Ook op gebied van slides is hier een enorm aanbod terug te vinden. Het waterpark is veel groter dan het lijkt op de park map en bevat verschillende glijbaantorens. Je vind er ook zowat van elk type slides waterglijbanen terug. Veel banden glijbanen die gelukkig allemaal voorzien zijn van transportbanden zodat je zelf niet moet zeulen met de banden en er zijn ook genoeg schaduw plekken voorzien in het park.