Serengeti-Park opent 30 meter hoge belevingstorens

Dit seizoen opent het Duitse Serengeti-Park de Hatari Towers. Deze belevingsattractie reisde eerder op de kermissen rond onder de exploitant Blume en had de naam The Tower – Event Center. De nieuwigheid komt op de plaats waar tijdens vorige seizoenen Safari Blitz stond opgesteld.

 

Midden in het pretparkgedeelte van Serengeti-Park zijn er momenteel twee torens van 30 meter hoog verrezen. Op de bouwplaats stond vorig seizoen de indoorkermisachtbaan Safari Blitz. De achtbaan zal voortaan terug over de Duitse kermissen reizen onder haar bekende naam Höllenblitz.

De voor het park nieuwe belevenistorens zullen geopend worden onder de naam Hatari Towers. In de torens die met bruggen met elkaar verbonden zijn bevindt zich een walkthrough met tal van vaardigheidsuitdagingen, kamers met speciale effecten en illusies. In de attractie bevond zich ook de thrill attractie Sky Loop, de segwayattractie Sky Drive en een Skybar waarbij gasten kunnen genieten van het uitzicht met een drankje in de hand. Het is nog niet helemaal duidelijk welke elementen precies overeind zullen blijven in Serengeti Park.

 

Bron: parkerlebnis
Foto: Serengeti-Park