Nieuwe attractie in Amusementspark Tivoli

Het bescheiden Nederlandse pretpark Amusementspark Tivoli zal dit jaar een nieuwe attractie openen. De attractie is, zoals de rest van het park, familievriendelijk. Het park zal de deuren heropenen op 16 april en dan kan je zelfs meteen plaatsnemen in de nieuwigheid.

 

Vanaf 16 april 2022 zal Amusementspark Tivoli, gelegen in het Nederlandse Berg en Dal, de poorten weer openen voor de start van het nieuwe seizoen. Het pretpark is dit seizoen een nieuwe attractie rijker, want achteraan in het park zal de attractie Theekopjes openen.

Deze attractie bestaat uit een grote draaiende schijf waarop je plaats kan nemen in een theekopje dat je zelf aan het draaien kan brengen. Deze werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group.

 

Bron en foto: Amusementspark Tivoli