Jong Pools indoorpretpark Mandoria kondigt komst derde achtbaan aan

Het nog jonge Poolse indoorpretpark Mandoria opende in juli 2021 voor het eerst de deuren. Die opening kwam wat later dan verwacht door het coronavirus. Onder de attracties bevonden zich al twee achtbanen, daar voegt het park dit jaar een derde aan toe.

 

Het indoorpretpark Mandoria is gelegen nabij de Poolse stad Łódz en opende in de zomer van 2021. Het park heeft als thema de historische stad Mandoria en richt zich met haar attracties voornamelijk op gezinnen met kinderen. Onder die attracties bevinden zich twee achtbanen die gelijk met het park openden.

De tot nu toe grootste achtbaan van het park is Merkant, een Bob Coaster gebouwd door Gerstlauer. Deze achtbaan heeft een bescheiden parcours van 265 meter met twee liftheuvels. De eerste is 7,25 meter hoog, de tweede heeft een hoogte van 5,6 meter. De tweede achtbaan van het park werd gebouwd door SBF Visa en is van het type Spinning Coaster. De rit van Mroczny Dwór verloopt volledig in het donker.

Het lijkt er nu op dat het park dit jaar nog een derde achtbaan zal openen. Deze baan krijgt de naam Carrara, aan de rails en het treintje kunnen we zien dat het gaat om een Powered Coaster, die mogelijk geleverd wordt door Mack Rides.

 

Bron en foto’s: Mandoria