Darkride Jumanji The Adventure geopend in Gardaland

De nieuwe darkride in het Italiaanse pretpark Gardaland werd onlangs geopend. Deze attractie neemt de bezoekers van het park mee in de avonturen van de film Jumanji. Deze nieuwigheid verving de oude Darkride Ramses il Risveglio.

 

Enkele weken geleden konden de bezoekers van het Italiaanse pretpark Gardaland voor het eerst plaatsnemen in de nieuwe darkride Jumanji The Adventure. Deze attractie neemt je mee op avontuur naar scenes uit de film. Hierbij moeten ze het opnemen tegen gevaarlijke dieren, obstakels ontwijken en een stenen reus verslaan. Het is een race tegen de tijd waarbij ze een kostbaar juweel moeten terugbrengen naar haar heiligdom en zo de wereld redden.

 

 

De buitenkant van het gebouw werd aangekleed met overwoekerende klimop en vooral een enorm Nijlpaardhoofd. Binnenin de attractie kom je enkele indrukwekkende animatronics tegen zoals een angstaanjagende spin en de hand en hoofd van een stenen reus.

 

Bron en foto: Gardaland