Tomorrowland krijgt ook een gebied in het Duitse Plopsa-pretpark

Ook Holiday Park zal een gebied rond het dancefestival Tomorrowland krijgen. Vorig jaar ging in het Belgische hoofdpark Plopsaland De Panne al een gebied rond het festival open. Dat ging gepaard met de opening van The Ride to Happiness, een Extreme Spinning Coaster van Mack Rides. Welke achtbaan of attractie er in Holiday Park komt is nog onbekend al sluit het park een kopie van The Ride to Happiness niet uit.

 

In 2024 zal Holiday Park een nieuw gebied openen rond het dancefestival Tomorrowland. Het Duitse park van de Plopsa-group gaat hiermee Plopsaland De Panne achterna. Daar opende vorig jaar al een gebied in hetzelfde thema. Het gebied wordt gebouwd waar nu het Aqua Stadion staat, vlakbij het meer dat zich in het park bevindt. Dat betekent dus ook dat na 30 jaar er een einde komt aan de waterski stuntshow.

De Plopsa-group is momenteel aan het bekijken welke attractie of achtbaan er in het gebied komt. Een kopie van The Ride to Happiness wordt niet uitgesloten. De Plopsa-group heeft de afgelopen jaren al redelijk wat geïnvesteerd in het Duitse park. Zo is in 2019 een indoor zone geopend, de rapid river werd opnieuw gethematiseerd in 2020 en vorig jaar werd het gebied rond Wickie The Viking flink vernieuwd.

 

Bron & foto: Plopsa-group