Nickelodeon is onderweg naar Bobbejaanland!

Groot nieuws vanuit ‘t plezantste land: mascottes Bobbie en Jody krijgen dit seizoen gezelschap van niemand minder dan enkele bekende Nickelodeon-personages. Met de komst van SpongeBob en zijn vrienden kan Bobbejaanland tijdens het komende pretparkseizoen heel wat extra entertainment aanbieden aan onze bezoekers.

 

Ontmoet je Nickelodeon-vrienden in real life

Vanaf zaterdag 2 april – de openingsdag van het nieuwe seizoen – wordt er dagelijks een meet & greet georganiseerd in het park. Daar zal het mogelijk zijn om enkele bekende Nickelodeon-personages te ontmoeten én met hen op de foto te gaan. Wie fan is van Dora en sidekick Boots, kan zijn hart alvast ophalen. En ook de liefhebbers van SpongeBob en Patrick, PAW Patrol én Teenage Mutant Ninja Turtles hebben iets om naar uit te kijken!

 

Swing mee met de gloednieuwe zomershow

Tijdens het zomerseizoen is het feest in Bobbejaanland. Met de swingende ‘Let’s Party’-show brengt Nickelodeon een nieuw muzikaal spektakel naar ‘t plezantste land. SpongeBob, Patrick en Plankton, Chase & Sky en Dora en Boots zullen deze zomer twee keer per dag hun beste dansbeentjes laten zien in Adventure Valley.

 

Uitgebreid entertainmentaanbod

“Onze jongste bezoekers zijn altijd zo vrolijk en uitbundig wanneer ze onze parkmascottes ontmoeten. Dat is exact de reden waarom Nickelodeon en Bobbejaanland elkaar de hand hebben gereikt.  Dit jaar kiezen we ervoor om de kinderen extra te verwennen met o.a. PAW Patrol, Dora en SpongeBob,…” aldus Peggy Verelst, commercieel en creatief directeur van Bobbejaanland.