Dunkin’ Donuts opent een vestiging in Plopsaland De Panne

De Amerikaanse donutketen Dunkin’ Donuts gaat een vestiging openen in Plopsaland De Panne. Deze Dunkin’ Donuts wordt een pop-up-vestiging. Op foto’s zien we dat er hiervoor een container werd geplaatst in de Bumba-zone.

 

Dunkin’ Donuts, een Amerikaanse donutketen, komt naar Plopsaland De Panne. In het park werd een container geplaatst voor wat waarschijnlijk een tijdelijke vestiging zal worden.

 

Vermoedelijk zal er dus een filiaal van de Amerikaanse donutketen komen in deze container. De Dunkin’ Donuts-container staat momenteel recht tegenover de plek waar nu de voorbereidende werken worden uitgevoerd voor de indoorhal die in het teken van Bumba komt te staan. Op deze plek stond vroeger een podium voor meet & greet-momenten met Bumba en Bumbalu.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Dunkin’ Donuts-vestiging zal openen en wat het assortiment zal zijn.

 

Bron & foto: Leroy.pretparkfan