Bellewaerde pakt dit jaar uit met een nieuwe stuntshow

Het West-Vlaamse Bellewaerde gaat dit jaar een nieuwe show presenteren in het park. Bengali staat in teken van de vier elementen: water, vuur, wind en aarde. Vanaf 4 juni zullen bezoekers kunnen genieten van deze nieuwe show.

 

Het pretpark Bellewaerde brengt dit jaar een nieuwe show. De nieuwe show heeft de naam Bengali gekregen en zal te zien zijn vanaf 4 juni. Het verhaal gaat over Myra & Naveen, twee helden uit een Indisch dorp Tirra. Ze worden gevierd vanwege hun vele heldendaden tot plots het feest abrupt wordt verstoord door een duistere magiër. De duistere magiër Ishwar is kwaad omdat hij niet is uitgenodigd en vervloekt daarom alle bezoekers van het dorp. De twee helden zullen een manier moeten vinden om de magiër te kunnen verslaan en dat doen ze door de vier natuurelementen (water, vuur, wind en aarde) te eren. Samen met de dorpsbewoners staan de twee helden voor hun zwaarste taak ooit.

De show gaat door waar vorige jaren de stunt & dive show te zien was. Vermoedelijk zullen er dus opnieuw enkele stunts uitgevoerd worden al heeft het park daar nog niets van bevestigd. De show zal zo’n 25 minuten duren.

 

Bron & foto: Bellewaerde