Barry Island Promenade Fun Park opent nieuwe achtbaan

Barry Island Promenade Fun Park is een pretpark aan de kust bij Barry Island in de Vale of Glamorgan, ten zuidwesten van de hoofdstad Cardiff in Wales. Dit Welsh pretpark opende dit jaar met Family Coaster haar allereerste achtbaan.

 

Barry Island Pleasure Park, niet te verwarren met het vlakbij gelegen Barry Island Pleasure Park, kreeg vorig jaar nieuwe eigenaars. De locatie waar het park gelegen is had al enkele kinderattracties die bij de overname door de oude eigenaar ook verwijderd werden. De nieuwe eigenaar kondigde aan heel wat nieuwe attracties te gaan plaatsen, waaronder de eerste achtbaan van het park.

De nieuwe achtbaan kreeg de simpele naam Family Coaster, die meteen ook samenvat voor wie de achtbaan bedoeld is. De rest van het parkje, dat gelegen is op een beperkt plekje aan de dijk net naast het strand, telt nog een handjevol andere kinderattracties, zoals een draaimolen met helikopters, een koffiekopjesmolen en trampolines.

 

 

Bron en foto’s: Barry Island Promenade Fun Park