Vliegtuig Avengers is geplaatst in nieuw Marvel gebied in Disneyland Paris

Avengers Campus, het nieuwe Marvel gebied dat deze zomer open moet gaan in Disneyland Paris, begint stilaan vorm te krijgen. Zo is er ondertussen een Quinjet, een vliegtuig van de Avengers, geplaatst in het gebied.

 

In Walt Disney Studios opent deze zomer Avengers Campus. Dit nieuwe gebied zal bezoekers meenemen naar de wereld van de superhelden van Marvel. Zo wordt de Rock ’n’ Rollercoaster momenteel omgebouwd naar een achtbaan in Iron Man thema en komt er een Spiderman darkride. Disneyland Paris heeft onlangs foto’s gedeeld van een Quinjet dat centraal in het gebied is geplaatst.

 

Een Quinjet is een vliegtuig dat de Avengers gebruikten in hun films en strips. Disneyland Paris heeft het vliegtuig opnieuw ontworpen en laten bouwen door de Britse firma UK Loco. Dit bedrijf werkte eerder al mee aan andere attracties in het park. Avengers Campus is niet het eerste Marvel gebied dat in een Disney park terecht komt. Zo zijn er al Avengers gebieden in California Adventure Park in de Verenigde Staten en in Hong Kong Disneyland. 

 

Foto’s & bron: Disneyland Paris