Fotoalbum: Tivoli Friheden – augustus 2021

Tivoli Friheden is een kleiner stadsparkje in de buurt van Aarhus. Het parkje biedt vier rollercoasters aan, waaronder de Cobra, een achtbaan met een eerder zeldzame lay-out. Deze coaster biedt vooral een schokkerige rit, maar deze mag je toch niet links laten liggen.

Het aanbod wordt verder aangevuld met een spinning wilde muis, een big apple en nog een kindercoaster.

Uniek in het park is de attractie waar je met een klein karretje naar een hoger gelegen stelling gebracht wordt, om daar een vrije val, zonder touwen dus, te maken in een groot vangnet. Dit moet apart bijbetaald worden maar is zeker een aanrader.

Verder vind je hier nog een spookhuis, een madhouse en nog een aantal andere leuke attracties.

In het park worden ook dikwijls concerten georganiseerd ’s avonds. Probeer daarom vooral op zo een moment het park te bezoeken, dan kan je genieten van een parkbezoek op de tonen van een live concert!

Themeparkfreak Matthieu en zijn vrouw waren op zo een moment aanwezig in het park en brachten ook hiervan een fotoreportage mee.