Bouwwerken van start aan nieuwe Ketnet zone in Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne gingen de bouwwerken aan een Ketnetzone van start. Hiervoor verdwijnt het thema van de bootjesattractie Kaatje zoekt eendje en de achtbaan Viktors Race. De themaobjecten verdwenen ondertussen al grotendeels uit de zone en de bouwwerken voor de nieuwe thema’s gingen van start.

 

In Plopsaland De Panne lijkt men niet stil te zitten. Na de opening van de achtbaan The Ride to Happiness By Tomorrowland zijn in het park opnieuw bouwwerken begonnen. Zo is men volop bezig aan de bouw van een compleet nieuwe indoorzone die in het teken zal staan van Bumba de Clown, maar ook in de Kaatje zone wordt volop gewerkt.

Het Kaatje thema zal verdwijnen in deze zone. De achtbaan Viktors Race wordt de #LikeMe Coaster, terwijl de waterattractie Kaatje zoekt Eendje een Tik Tak-thema krijgt. De officiële opening van de vernieuwde zone is voorzien tijdens het Ketnet Feestweekend op donderdag 26 mei.

Momenteel verdwenen de themaobjecten van Kaatje uit het park en wordt gewerkt aan een overdekt stationsgebouw voor de achtbaan en het nieuwe thema van de bootjes.

Bron: Plopsaland De Panne

Foto’s: Hendrik Maes – TPF