Is Holiday Park begonnen aan werkzaamheden nieuwe attractie?

In het Duitse pretpark Holiday Park zijn werkzaamheden gestart naast de Sky Scream. Het zou gaan om een gebied van ongeveer 3100 vierkante meter. Ook zijn er werkzaamheden gestart aan de Wildwaterbaan “Wickie Splash”. Het station en het indoorgedeelte van de attractie staan er in de steigers.

 

Holiday Park, een Duits pretpark dat onderdeel is van de Plopsa Group, is begonnen aan enkele werkzaamheden in het park. Naast de achtbaan “Sky Scream” is een gebied van om en bij 3100 vierkante meter vrijgemaakt. Het vrije gebied loopt helemaal door tot aan de Star Flyer  “Lighthouse Tower”. Het is nog niet bekend wat het park met dit stuk grond gaat doen. Het is echter wel duidelijk dat dit stuk grond niet zal gebruikt worden voor de bouw van het eerdere aangekondigde waterpark en hotel. Die zouden namelijk gebouwd worden vlakbij de ingang van het park.

Daarnaast zijn er ook werkzaamheden gestart aan de wildwaterbaan “Wickie Splash”. Het indoorgedeelte van de baan staat in de steigers, alsook het stationsgebouw. Het park heeft vorig jaar nog een nieuw gebied geopend rond het figuurtje Wickie de Viking. Het wordt dus afwachten wat het park van plan is met de huidige werkzaamheden.

Bron & foto’s: Holly’s Fanpage