Triotech gaat grote nieuwe darkride bouwen voor Niagara Falls

Triotech en Clifton Hill kondigden onlangs een grote nieuwe attractie aan die gebouwd zal worden bij de Niagara Falls in Canada. Carnival Chaos Hyper Ride, zoals deze zal gaan heten, wordt geopend in de zomer van 2022. Het gaat om een zogenaamde Hyper Ride van Triotech, een innovatieve darkride met motion technologie.

 

Clifton Hill ligt op slechts een steenworp afstand van de majestueuze Niagara-watervallen en is het centrum van het uitgaansgebied van deze wereldberoemde bestemming. Clifton Hill is een regionaal amusementscentrum en een toeristische bestemming voor bezoekers van over de hele wereld en verwelkomt per jaar miljoenen gasten.

 

 

Carnival Chaos Hyper Ride wordt de eerste attractie in haar soort. Je neemt hierbij plaats in een van de vijf karretjes en zal doorheen zeven interactieve scenes rijden, waarbij je op doelen en vooral monsters moet schieten.

 

Bron en foto’s: Triotech