Six Flags Discovery Kingdom stelt karretjes nieuwe achtbaan voor

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Discovery Kingdom heeft de karretjes voorgesteld van haar nieuwe achtbaan Sidewinder Safari. De rollercoaster was oorspronkelijk aangekondigd voor 2020, maar de opening werd door de coronacrisis opgeschoven naar 2022.

 

Six Flags Discovery Kingdom, gelegen in Vallejo in de Amerikaanse staat Californië, krijgt volgend jaar een nieuwe achtbaan. De nieuwigheid wordt een draaiende wilde muis achtbaan met de naam Sidewinder Safari. De achtbaan zal gebouwd worden door de Italiaanse fabrikant Zamperla. Hiermee zal de attractie twee jaar later openen dat origineel gepland, net zoals de meeste nieuwe attracties in Amerika die gepland stonden voor 2020.

 

Ondertussen werden bakjes van de achtbaan voorgesteld. Hierop kunnen we alvast een slang zien. Sidewinder Safari krijgt een track van 420 meter lang en een hoogte van 13 meter. De maximumsnelheid zal 46,8 km/u bedragen. In de wachtrij zullen gasten verwelkomd worden door slangen, hagedissen en andere reptielen.

Foto’s: Reddit (frito11)