Kraken krijgt nieuwe kleuren in SeaWorld Orlando

In het Amerikaanse park SeaWorld Orlando ondergaan twee achtbanen momenteel een schilderbeurt. Het gaat om Manta en Kraken, twee achtbanen gebouwd door B&M. Bij Manta gaat het om een opfrissing van de bekende blauwe kleuren, maar Kraken zal er compleet anders uit zien na de schilderbeurt.

 

Het Amerikaanse park SeaWorld Orlando maakt zich klaar om volgend jaar haar nieuwe achtbaan Ice Breaker te openen, maar geeft ondertussen enkele van haar oudere banen de nodige aandacht. Zo ondergaan Flying Coaster Manta en Dive Coaster Kraken een schilderbeurt.

 

 

Flying Coaster Manta opende in 2009 en werd gebouwd door B&M. Deze baan behoudt haar bekende kleurenschema en wordt opgefrist door een schilderbeurt. Voor Manta werd gekozen om een compleet ander kleurenschema te gebruiken. Deze Dive Coaster, die opende in 2000, verliest haar gekende gele supports met lichtblauwe track. Deze zullen na het schilderen veel opvallender worden. De supports worden namelijk lichtblauw en de track wordt een feller groen.

Bron en foto: Coasterkings