Foto’s: Freizeitpark Stubenberg See – augustus 2021

Jonathan, Jos en Lennert trokken op hun Europese toer door 11 verschillende landen. Ook Oostenrijk mocht niet op de planning ontbreken. Een hele hoop pretparken en rodelbanen werden bezocht en ook vandaag delen we graag enkele foto’s van hun avontuur.

 

Een van de kleinere en minder bekende pretparkjes in Oostenrijk is Freizeitpark Stubenberg See in de gemeente Stubenberg in de regio Styria. Het park opende in 1990 de attractie Banane, dit is een Butterfly van de Duitse fabrikant Sunkid Heege en is 6,1 meter hoog. Het pretpark heeft ook een aantal andere attracties zoals een minigolf, Segway’s, Nautic Jet, springkastelen, Luna Loop, rondritje, koffiekopjes, autoritje voor kinderen, treintje, springkastelen en een touwenparcours. Dit alles is ondergedompeld in heel wat charmante thematisering.