Foto’s: Freizeitpark Familienland – augustus 2021

Jonathan, Jos en Lennert trokken op hun Europese toer door 11 verschillende landen. Ook Oostenrijk mocht niet op de planning ontbreken. Een hele hoop pretparken en rodelbanen werden bezocht en ook vandaag delen we graag enkele foto’s van hun avontuur.

 

Freizeitpark Familienland is gelegen in Mülhlau in de Oostenrijkse regio Tirol. Het pretpark zetten zich op de kaart met de bouw van Big Bang in 2013. Dit is custom ESC coaster van Zierer die ongeveer een derde van het park oppervlakte in beslag neemt. De achtbaan is 22 meter hoog en bereikt tijdens de rit een snelheid van 65 km/u. In 2021 opende een tweede achtbaan met Wicky, een Twin Helix coaster van SBF Visa Group met een uitgetrokken lay-out. Verder staat in dit park nog een spinning raft, jet ski’s, schommelschip, carrousel, zweefmolen, tractorritje, een indoorklimmuur en een heleboel glijbanen waarvan een aantal legendarisch snel gaan!