Foto’s: Familienerlebnis Drachental, Zillertal Arena en Golm

Jonathan, Jos en Lennert trokken op hun Europese toer door 11 verschillende landen. Ook Oostenrijk mocht niet op de planning ontbreken. Een hele hoop pretparken en rodelbanen werden bezocht en ook vandaag delen we graag enkele foto’s van hun avontuur.

 

Familienerlebnis Drachental

Familienerlebnis Drachental is gelegen in Oberau Wildschönau in de regio Tirol. We vinden hier de Alpine Coaster Drachenflitzer, dit is een tweede generatie Wiegand Alpine Coaster die gebouwd werd in 2021. De totale lengte bedraagt 2000 meter en de rodelbaan is uitgerust met de nieuwe grote karren.

Zillertal Arena

Zillertal Arena is gelegen in Zell am Ziller in de Oostenrijkse regio Tirol. In 2007 werd de Wiegand Alpine Coaster met de naam Arena Coaster geopend. Deze rodelbaan heeft een lengte van 1130 meter.

Golm

Golm is gelegen in Vandans in de Oostenrijkse regio Vorarlberg helemaal in het westen van het land nabij Liechtenstein. In 2008 werd hier de Alpine Coaster gebouwd, dat gebeurde door Wiegand. Deze rodelbaan heeft een adembenemende lengte van 2920 meter en is dus bijna 3 kilometer lang.