Fotoalbums: Parco Giochi Wonderland & Peter Park – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Parco Giochi Wonderland

Parco Giochi Wonderland is gelegen in Aversa nabij Napels. Het pretparkje heeft een Big Apple achtbaan met de naam Brucomela. Daarnaast staan hier vooral kinderattracties zoals een ballonnenmolen, trampolines, botsauto’s en een kinderzweefmolen.

Peter Park

Peter Park is gelegen in Frattaminore nabij Napels. Het pretpark is gericht op kinderen en bevat een powered coaster met de naam Brucomela. Verder staan hier nog attracties als een draaimolen, kinderzweefmolen, botsboten, springkastelen en een mini schommelschip.