Fotoalbums: Luna Park Carbonini, Del Conero Porto Recanati & San Benedetto Del Tronto – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Luna Park San Benedetto Del Tronto

Luna Park San Benedetto Del Tronto is een avondkermis die er iedere zomer staat. Zoals goede gewoonte stond ook dit jaar hier de Big Apple achtbaan Brucomela uitgebaat door Carbonini. Verder staan er op de kermis nog trampolines, botsboten, Musik Express, zweefmolen, botsauto’s, tripride, kartbaan en een funhouse.

Luna Park Carbonini

Luna Park Carbonini is gelegen in Porto San Giorgio en is een echte avondkermis. De familie Carbonini baat hier de kermis uit waar onder andere twee achtbanen staan met de Grand Canyon achtbaan Miniera en de Dragon achtbaan Dragone. Andere attracties die je hier kan terugvinden zijn botsauto’s, reuzenrad, botsboten, tripride, Matterhorn, zweefmolen, glazendoolhof en trampolines.

Luna Park Del Conero Porto Recanati

Luna Park Del Conero Porto Recanati is een echte avondkermis met 3 achtbanen. Het gaat hier onder andere om de Grand Canyon achtbaan The Gold Mine, een Zyklon coaster in Avengers thema en een zeer kleine kinderachtbaan met de naam Bruco Mela. Andere attracties zijn onder andere een reuzenrad, botsauto’s, spookhuis, zweefmolen, Tagada, tripride, glazen doolhof, trampolines, springkasteel,  glijbanen en een schommelschip.