Fotoalbums: Arcolandia Pacifico & Vesuviuslandia Park – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Arcolandia Pacifico

Arcolandia Pacifico is gelegen in Sant’Anastasia nabij Napels. Het park bevat een Big Apple achtbaan met de naam Bruco Mela. Daarnaast zijn er nog enkele attracties terug te vinden zoals een rondritje, koffiekopjes, botsauto’s, draaimolen en een springkasteel.

Vesuviuslandia Park

Vesuviuslandia Park is een kleinschalig pretpark gelegen in Napels. Het heeft een achtbaan met Safari Tour, een 8-figuur van SBF Visa Group. Verder vind je hier een mini twist boat, zweefmolen, botsauto’s, vrijevaltoren en een hele boel games.