Duitse exploitant Kollmann pakt in 2022 uit met Mexican Flight

De Duitse exploitanten Franz en Xaver Kollmann gaan in 2022 uitpakken met een thrillride. Het gaat om een Afterburner van de Nederlandse fabrikant KMG die de naam Mexican Flight krijgt. De attractie wordt daarmee volledig in een Mexicaans jasje gestoken.

 

Franz en Xaver Kollmann pakken volgend jaar uit met Mexican Flight. Het gaat om een thrillride van het type Afterburner die gebouwd werd door de Nederlandse fabrikant KMG. In deze attractie kunnen 24 personen in plaatsnemen verspreid over 6 gondels. Het grondoppervlak is 21 op 14 meter en de attractie is 23 meter hoog.

Het wordt geen gloednieuw exemplaar want Kollmann koopt de attractie over van de familie Agtsch. Ze reisde met de attractie rond sinds 1999 onder de naam Free Style. Kollmann zal de attractie nu volledig herthematiseren in Mexicaanse stijl. De opening is gepland voor 2022.

 

Bron en foto’s: Mexican Flight Kollmann