Attractiepark de Waarbeek bouwt nieuwe attractie

Het Nederlandse Attractiepark de Waarbeek begint binnenkort aan de bouw van een gloednieuwe attractie. Het park had de laatste twee seizoenen een extra achtbaan met Goldmine Express, welke gehuurd werd van een kermisexploitant. Toen het dit seizoen afliep, verliet de attractie het park. Op de vrijgekomen locatie zal een nieuw spookhuis gebouwd worden.

 

Vanaf volgend jaar kunnen de bezoekers van Attractiepark De Waarbeek een nieuwe darkride ontdekken in het park. Deze darkride wordt een soort spookhuis, dat van hoge kwaliteit moet worden, volgens de uitbater van het park.

De nieuwe darkride komt op de plek te staan waar de afgelopen twee seizoenen de achtbaan Goldmine Express opgesteld stond. Deze laatste werd gehuurd van kermisexploitant Martin Hendriks.

 

Voordat de achtbaan die locatie innam, kon je hier nog de 59 jaar oude attractie Calypso vinden, die het park verliet in 2019.

 

Behalve het spookhuis wordt er ook gewerkt aan een nieuwe speel- en klimtuin, die een oud klimtuig vervangt. En ook voor de komende jaren staan er nog heel wat leuke nieuwigheden op het programma liet de uitbater ons weten.

 

Bron en foto’s: De Waarbeek